2014. augusztus 22., péntek

Szeptemberi címlapok / September covers - 2

Vogue US
Nos, mindenki rendkívül örült, hogy végre modelleket látni a címlapon, bár jól el is intézték, hogy ellensúlyozzák a hírességes címlapokat azzal, hogy egyszerre 9 lányt rádobtak a fotóra. A Vogue összegyűjtötte az eddigi hasonló csoportos címlapjait és még kell állapítanunk, hogy a legtöbb sokkal erősebb lett, mint ez. A 10 évvel ezelőttin például színes, dögös egyéniségeket láthatunk, különböző, de egyaránt gyönyörű nőket, akik külön nézve is csodásan néznek ki a képen. Ehhez képest a mostanin a szürke árnyalatokkal és megegyező hajjal, csak ráerősítenek arra, hogy mennyire hasonlítanak egymásra, a kis vékonyka, fiatal modellek, egyikőjük se tűnik ki igazán. Az egész nagyon beállított, mindenki próbál jól kinézni, mert ha ennyien vannak, elég nehéz tökéletes fotót készíteni mindegyikőjükről. E helyette ez a háttérfotó is jó lett volna, mindenki könnyed és természetesen gyönyörű.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Well, everybody was so happy seeing models on the cover, although they compensated easily the celebrity covers with putting 9 girls on one photo. Vogue collected its similar group shoots and we have to admit, that most of them is much better, than this. For example on the one, made 10 years ago we can see hot individuals, different, but all so beautiful women, who looks good on the photo also separately. But now with the grey shades and same hair, they just bring out how similar they look, none of the skinny, young models stand out really. The whole photo is so posed, everybody tries to look good, because it couldn't be perfect of everyone. But even this behind-the-scenes picture could be so much better, everyone looks naturally beautiful.


Interview US
A téma: különböző címlapok, különböző fotósokkal. Több is készült, de ezek lettek a legjobbak. Ilyenkor csak az a veszély áll fenn, hogy az ember melyiket válassza, ha meg akarja venni. :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The theme: different covers, by different photographers. With great ones, like these the only problem is to decide wich one to buy. :D

     Allure US                                              Flare Canada
 Ez aztán a különböző címlap. Az első talán nem igazán illik Chloéhoz, ő inkább természetes, kedves, fiatal tehetség, kevésbé dögös, old Hollywood díva. A másik már kifinomultabb, jobban illik egy nagy szeptemberi számhoz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Well, these are different covers for sure. Maybe the first doesn't really fit to Chloe, she's more like a natural, nice, young talent and less a sassy, old Hollywood diva. The other one is more sophisticated, matching the big september issue theme.



Elle Russia:
Nem lesz kedvenc ez a színkombináció, de őszies a fotó és a modell, Giedre Dukauskaite nagyon jól néz ki.
---------------------------------------------------------------
This color-combination won't be a favourite, but the photo is autumnal and the model, Giedre Dukauskaite looks great.


Interview Germany:
Nos, Juliette és Kristen csodásan néz ki együtt. Nagyon szép fotó, talán Kristenről az egyik legjobb címlap.
--------------------------------------------------------------
Well, Juliette and Kristen look wonderfully together. The photo is really nice, maybe one of the best covers of Kristen.

Vogue Spain:
Kicsit lehettek volna előrelátóbbak a szerkesztők, mivel Irina a júniusi címlapon most szerepelt Ronaldoval. Plusz Irinát szinte elnyeli a szőrme, a keze pedig egészen fura.
---------------------------------------------------------------
They should be s little bit more foreseeing, because Irina just appeared on the june cover with Ronaldo. Plus the fur totally hides Irina and her hand is so weird.
Marie Claire US:
Én nem igazán érzem, hogy Blake Lively lenne a megfelelő egy ünnepi címlapra. Bár roppant divatos, nála nagyobb neveket is választhattak volna. Ettől függetlenül még csak nem is lett túl szép kép, kínos a póz és előnytelen a szög.
------------------------------------------------------------------
I don't feel like Blake Lively would be an appropiate choice for an anniversary cover. Although she us very stylish, they could find a bigger name. Otherwise this isn't even a too nice photo of her. The pose is awkward and the angle is disadvantageous.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése