2014. július 6., vasárnap

Júliusi címlapok / July covers - 2


Harper's Bazaar Russia:
Missy Rayder lehetne egy leheletnyit vidámabb, de egyébként nagyon jó fotó lett. Szeretem az egész alakos címlapokat, hatásosabbak.
---------------------------------------------------------------
Missy Rayder could be just a little bit more lively, but otherwise this photos is really nice. I like the full-length covers, they could be more impressive.

Vogue Spain:
Legalább egy spanyol újságtól várna az ember valami napsütéses fotót, de most ezt nem is igazán róhatom fel, mert nagyon szép címlapot készítettek Constance Jablonskiról.
---------------------------------------------------------------
We would expect a summery photo at least from a spanish magazine, but I couldn't even hold it against it now, because they made a beautiful cover with Constance Jablonski.

Harper's Bazaar Poland:
Az egyik kedvencem, amikor egy re-print jól sül el. Egy szép fotósorozatból a címlapra legjobban passzoló képet választják ki. Ezeket már megéri megvenni.
-----------------------------------------------------------
One of my favourites is, when a re-print is made perfectly. They choose from a nice photoshoot, the most matching picture for the cover. This worths buying.


Elle Czech:
A kék-fehér párosítás is ütős a nyárra, nagyon friss hatást kelt. Petra Nemcova pedig még mindig csodásan néz ki!
-----------------------------------------------------------------
The blue-white pairing is also great for the summer, it has a very fresh effect. And Petra Nemcova still looks amazing!
Vogue US:
Végre a bájos Lupita Nyong'o is címlapot kapott! Azonban kicsit sajnálom, mert ez a címlap messze nem lett olyan jó, mint amilyen lehetett volna. Elég fakó, pedig Lupitának csodásan állnak az élénk színek és gyönyörű nő, akivel izgalmasabb sorozatot is készíthettek volna.
-----------------------------------------------------------------
Finally, the lovely Lupita Nyong'o got her own cover! But I'm a little bit sorry, because the cover is not as good, as it could be. Quite pale, although bold colors look great on Lupita and she's a gorgeous woman, they could make a more interesting shoot with her.

Harper's Bazaar Arabia:
Elég sok minden van a képen, a styling kicsit sok, Rihanna pedig nem igazán felismerhető, de annyira nem rossz.
-----------------------------------------------------------------
There are quite a lot of stuff on the picture, the styling is a bit too much and Rihanna is not so recognizable, but after all, it isn't so bad.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése