2012. július 21., szombat

Isabella Rossellini - Bulgari

Szerintem még nem említettem mennyire nagy Jóbarátok rajongó vagyok. (A legjobb barátnőmmel függők vagyunk... Újra és újra nézzük az epizódokat... Tudom, nem vagyunk normálisak.) Remélem nem vagyok egyedül. Ezért történt az, hogy mikor megláttam Isabella Rossellinit az olasz Vogue borítóján (júniusin), az jutott csak eszembe, hogy ő az a nő, akit Ross levett a listájáról. :)
Persze ő több annál. Színésznő, modell (olyan borítókon volt mint a Vogue, Harper's Bazaar stb, és a Lancome arca is volt), üzletasszony, író, rendező és még sorolhatnám. (Tehát az olaszok büszkék lehetnek rá.)
Most pedig az új Bulgari kampányban láthatjuk viszont. Annie Leibovitz készítette a képet. Az érdekesség az, hogy a beállítás szinte ugyan az, mint azon a képen, amelyet Leibovitz 26 évvel ezelőtt csinált Isabelláról. Mind a két fotón egyszerű fekete ruhát visel, és hátra van zselézve a haja, és mintha nem is öregedett volna...
 ---------------------------------------------------
I think I haven't mentioned how big Friends fan I am (We are addicted with my best friend...we watch the episodes again and again... I know, we are not normal). I hope I'm not alone. That's why the first thing what came in to my mind, when I saw Isabella Rossellini on the cover of the Italian Vogue (June), that she is the woman who Ross took off from his list. :)
Of course she is more than that. She is an actress, a model (many covers, like Vogue, Harper's Bazaar etc. and face of Lancome), a businesswoman, writer, director and so on. (So Italians be proud of her!)
Now we can see her in the new Bulgari campaign. Annie Leibovitz took the picture. The interesting thing is that the setting is almost the same as on the picture Lebovitz took 26 years ago about Isabella. On both pictures she wears a simple black dress with one shoulder slipping of, and has slicked back hair, and it looks like she didn't get older as well....



A Jóbarátok rész ahol szerepelt (csak angolul találtam meg) /
The episode in Friends where she appeared

Forrás: innen, innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése