2012. május 25., péntek

Grazia Italy - Tombor Zoltán

Szerintem minden magyar nevében mondhatom, hogy büszkék vagyunk a magyarokra, akik világszerte ismertek, és talán megtanítják a külföldieknek, hogy Budapest nem Bukarest, és, hogy egy nagyon szép ország vagyunk. (Valószínűleg a többi ország is hasonlóan büszke a híres emberei. (: )
Általában a magyar modelleket emlegetjük a divat világában, de most lássunk egy fotóst. Tombor Zoltán már készített fotósorozatokat az olasz Grazia-nak, a You inspire-nak, és sok más magazinnak. A mostani fotók is az olasz Grazia-ban láthatóak. A képeken Louise Doneagan szerepel.Szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy a képek gyönyörűek! Tetszenek a fürdőruhák (kivéve az utolsót ami kissé nagynak tűnik Louise-nak), és a kiegészítők is remekek. Láthatjuk, hogy a turbán nem csak, hogy divatos ezen a nyáron, de praktikus is és jól is mutat.
Összefoglalva: gyönyörű háttér, modell és beállítások. Szép munka!
 ---------------------------------------------------------------
I think I can say in every Hugarians name that we are very proud of the Hungarians who are world wide known, and probably teach the foreigners that Budapest is not Bukarest, and we are a very beautiful country. (Of course I bet every other countires are proud of their famous people as well. (: )
We usually mention the Hungarian models in fashion's world, but let's see know a photographer. Zoltan Tombor has made several photoshoots for Grazia Italy, You inspire and many other magazines. These photos are in Grazia Italy as well, and taken about Louise Doneagan. We can say, these are very beautful pictures! I love the swimsuit (except the last one, it seems a bit big to Louise), the asseccories are great too. We can see that the turban is really fashionable this summer, besides it's practical, and looks good.
To summarize: beautiful background, model and set up. Good job!








forrás: innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése