2012. április 4., szerda

Romantikus vígjátékok / Romantic comedies - part 2

Most már nekem is elkezdődött szünet :) Éljen! Hogy biztosan legyen mit néznetek szünetben, íme a második rész a romantikus vígjáték listámból. Remélem tetszenek a filmek!
--------------------------------------------------------------
Now the break is already started for me too. :) Hurray! To securely have something to watch in the break, here's the second part of my romantic comedy list. I hope you like the movies!

Csajok háborúja - Bride wars (Kate Hudson, Anne Hathaway)
Ó, az igazi romantikus vígjátékok többsége New Yorkban játszódik, mint ez is. Nekem ez az igazi Hollywoodi film, több ismert névvel. A két barátnő és a harc a tökéletes esküvőért. Nem is kerülne ide, ha nem lenne happy end a vége. :D
--------------------------------------------------------------
Oh, most of the romantic comedys are take place in New York, like this. For me this is the real Hollywood movie, with a lot of famous name. Two friend and the fight for the perfect wedding. It wouldn’t be here if it doesn’t end with happy end. :D

Nászajánlat - The proposal (Sandra Bullock, Ryan Reynolds)
Ez a film inkább vicces, mint romantikus, de Sandra Bullock-kal ez nem túl meglepő. Főnököt és beosztottját a szükség hozza össze, majd rájönnek, hogy ez nem is olyan rossz. Betty White-tal fűszerezve!
--------------------------------------------------------------
This movie is rather funny, than romantic, but with Sandra Bullock it’s not too suprising. Boss and inferior is hook up because of the necessity, then they find out that it’s not that bad. Spiced with Betty White!

Randiguru - Hitch (Eva Mendes, Will Smith, Kevin James)
Szerelem első látásra! A vicces és romantikus szál 100%-ig megtalálható. A csajozási tanácsadó és az anticsajozós szerelemre talál. Mindkét vonal vicces és szép :)
------------------------------------
Love for the first sight! The funny and romantic line is also in it in 100%. The dating-mentor and the antiwomanizer is found by love. Both of lines are funny and pretty :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése