2012. április 28., szombat

Celeb street style - 28.04.2012 - part 1

Nyugodtan küldjétek el ti is, hogy a celebekhez hasonlóan, ti hogy készültök a jó időre? Van kedvenc összeállításotok? Vagy valami új esetleg különleges darabotok?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Calmly send us, similar to the celebrities, how you get ready to the warm weather? Have you got any favourite looks? Or anything new or special piece?

Lauren Conrad:
Könyvturnéjának utolsó állomásán Los Angelesben Lauren már bátrabb volt. Nagy divat most, hogy teljesen begomboljunk az ingünket a nyakunkig, illetve a különleges gallérok. Ideje felturbózni gallérunkat vagy bátran nyakláncot venni ingünkhöz. A pink copftól csak vagányabb :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
On her last station of her book-tour in Los Angeles Lauren was even braver. Now it's a big trend, that we button our shirts up to our neck and the special collars. It's time to make our collars extreme and wear bravely necklace to our shirt. From the pink ponytail it's just rouger :)

Eva Longoria:
Talán emlékeztek még, Eva ezt az összeállítást még márciusban viselte, és most szinte teljesen ugyanúgy (még a cipő is ugyanaz!) volt rajta egyik nap. De ha egyszer bejön, akkor miért ne? Most még frissebb is, mint múltkor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maybe you remember, when Eva wore this combination in march and now she wore it (also the shoes) on one of the weekdays. But if it's good, why not? Now she is fresher, than last time.


Vanessa Hudgens:

Vanessa kicsit összeszedettebb. A szoknyája nekem nem tetszik, de végül is az ő stílusa kicsit bohémebb, hippisebb.
-----------------------------------------------------------------------------------
Vanessa is a bit more collected. I don't like her skirt, but after all her style is a bit more bohemian, hippy.
Ashley Tisdale:
Ashley ismét shoppingolt, de szerencsére most kicsit normálisabb megjelenésben. Jól néz ki, csinos és stílusos. Még a kalap is jó.
----------------------------------------------------------------------------------
Ashley went again shopping, but luckily in a normaler appearance. She looks good, pretty and stylish. Her hat is also good.


Képek: Lauren Conrad, Eva Longoria, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése